* * * * * Dream Village Phuket

Naturskön svenskby, Phuket, Thailand

2014/1

Dream Village Phuket Co., Ltd.

Aktieägare information 2014-01-09

Nummer 2014/1

Styrelsemöte Dream Village Phuket Co, Ltd

Datum: 2014-01-09 Kl 09.30

Närvarande: Håkan Nilsson, Sven-Ingvar Johansson, Birgitta Johansson o Thomas Gjörling

Frånvarande: Lennart Frisk

  • Vakter. Frågan om vakter eller inte är avgörande för hur vår servicekostnad ser ut. Frågan ställs till årsmötet. En mans reducering med Jum ger ingen effekt men troligen två.

  • Förra protokollet angående service. Något beslut att byta servicegivare fattades inte. Jum har fortsatt service med 3 mån uppsägning, bör respekteras. Kostnadsmässigt är offerten från Ying med Anders lite dyrare än Jum. Frågan om vakter eller inte är avgörande för totalkostnaden.

  • Internet. Håkan varit i kontakt med TOT angående fiber, de har beslutat att sätta en station på vårt område men det kan ta upp till ett år då det är flera som väntar på detta och vi får stå på kö. Då Håkan och Thomas redan har fiber diskuterades det att sätta antenn på dessa hus och öka hastigheten så kan förhoppningsvis hela området täckas in mot avgift av husägare som är intresserade.

  • Hus 71/09. Målning klart till en kostnad av 20 000 THB, dörr fram skall lagas och ny elmätare installeras därefter möbleras. Hus 71/11 skall renoveras och målas även vatten och el repareras.

  • Pooler. Ny stege har köpts till den stora poolen. Poolvatten kan tas från pump uppe vid Håkan via rör till respektive pool.

  • Elräkning. Beslutades att all gemensam el skall delas lika mellan husägarna.

  • Belysning. Gatlyktor ska köpas och monteras på alla gator i området för att få ett enhetligt intryck

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)